Het basisrecept voor iemand uit de kampploeg

Hieronder vind je het algemene basisrecept voor iemand uit de kampploeg.
Naargelang smaak en goesting kan je afwerken met bepaalde kruiden, specerijen of sauzen.

Het basisrecept voor een fantastisch kamp:

– Neem een stevige dosis ervaring en meng er wat frisse, groene blaadjes onder.
– Voeg een handvol spinazie en inzet toe en laat een poosje sudderen.
– Roer af en toe en breng op smaak met wat prettige gestoordheid.
– Meteen uit de pot opdienen!
– Smaakt het beste met een grote schep kampgangers.

De verschillende serveerwijzes

Men kan daarbij ook nog de keuze maken tussen de verschillende serveerwijze’s…

vis
Serveerwijze Patrick ‘de vis’:

– Neem bij het afwegen van je hoeveelheden ruim wat meer ervaring dan groene blaadjes.
– Laat even sudderen in Westmalle voor een perfect op smaak gebracht resultaat.


vis
Serveerwijze Ine:
-Vermijd alle vlees en maak heerlijke vegetarische gerechten.
– Zorg hierbij zeker voor warme gezelligheid.


vis
Serveerwijze Yves:
– Neem wat onhandigheid en een hand vol verstrooidheid.
– Overgiet het geheel met droge humor


vis
Serveerwijze Lies:
– Neem een goeie scheut ervaring.
– Besprenkel het geheel met veel moederliefde.


vis
Serveerwijze Bert:

– Voeg aan het basisrecept een extra dosis creativiteit toe
– Afbakken in het frietvet


vis
Serveerwijze Paul:

– Voeg aan het geheel een pollepel inkooptalent aan toe
– Wordt best geserveerd met een Limburgs of Hollands accent


vis
Serveerwijze Mieke:

– Voeg aan het basisrecept een flinke dosis gezond huismoederverstand toe
– Overgiet het geheel met een sausje van zorgzaamheid


vis
Serveerwijze Maarten:

– Neem een minimum aan kooktalent
– Overstrooi het geheel met een handvol droge opmerkingen


vis
Serveerwijze Katrien:

– Bij het afwegen van de hoeveelheden mag je hier gerust wat meer groene blaadjes gebruiken.

De keukenkindjes…

Binnenkort……. ?!